Service voor, tijdens en na de aankoop van uw ladderlift

100% gratis advies

Ons doel is om u de beste ladderlift aan te bieden afhankelijk uw wensen. Daarom geven wij graag advies. Altijd gratis, altijd vrijblijvend.

Degelijke herstellingen

Mocht uw ladderlift een defect hebben, dan zijn onze techniekers snel bij u. Defecten van eender welke aard kunnen verholpen worden.

Persoonlijke aanpak

Wij leren u graag kennen en wij hebben graag dat u ons kent. Daarom zijn wij altijd snel te contacteren. Ook mag u ons steeds komen bezoeken.

Service na verkoop

Ook als u uw ladderlift heeft gekocht, houden wij graag contact met u voor regelmatig onderhoud en verder advies indien nodig.

Ladderlift kopen? U krijgt al onze service!

Ons enthousiaste team staat klaar om u een nog betere service te bieden. Heeft u vragen over de verhuislift? Weet u niet waar u wisselstukken kan verkrijgen? Aarzel niet om dan met ons contact op te nemen. We helpen u graag verder.

 

Levering van ladderliften in heel Europa

Uw nieuwe ladderlift of tweedehands ladderlift kan overal in Europa door ons geleverd worden. Voor de nieuwe ladderliften staan wij in directe verbinding met de fabrikanten. En de tweedehands ladderliften kunnen snel en makkelijk uit onze eigen voorraad geleverd worden.

 

Koop uw ladderlift

Dream Lift Europe
Logo Dream Lift Europa - Ladderlift te koop